Primăvara începe cu MarketOnline și Rohnson!

       Primăvara înseamnă purificare, curățenie și cu siguranță pe toți ne preocupă confortul locuinței noastre și ne gândim cum să o amenajăm și s-o facem cât mai primitoare pentru noi și pentru cei dragi nouă.

         La fiecare sfârsit de an avem în minte rezoluții pentru anul următor. Și eu recunosc că sunt acea persoană care își stabilește niște rezoluții de care să se țină. De obicei, principala dorință pentru anul urmator este să nu mă mai îmbolnavesc asa des și să adopt un stil de viata mai sănătos. Primăvara înseamnă un început fresh, curățenie generală și să ne “lepădăm” de toate relele din casă.  

           Zis și făcut. Am pășit cu dreptul in noul an. Și dupa o lună jumătate mă imbolnăvesc. Și nu așa subtil. Într-o dimineață de joi ma trezesc, pasarelele ciripesc, soarele e sus pe cer, incerc să zic ca tot omul “Bună dimineața” și vocea dă rateuri. Nici un sunet nu am reușit să scot 30 de minute. Mi-am zis în minte că am pus-o, am luat o lingură mare de miere, o pastilă cu propolis si una pentru gât. Și asa am ținut-o pentru inca 3 săptămâni. 

Întâmplarea relatată in cadrul postării abia acum spre final a devenit amuzanta, pe parcurc nu a fost deloc. Dar veți vedea pe parcurs ironia situației.


       Cea mai “amuzantă” parte posibilă la momentul acela era criza continuă de tuse care nu mă lasa să fac absolut nimic. Tușeam atat de des încât în mintea mea mă imaginam a fi un personaj din desene animate care atunci cand stranuta sarea cu tot cu scaun, dar varianta cu tuse. Și imi imaginam si râsetele de pe fundal.


         Nu reușeam nici măcar sa ma concentrez. A trecut partea cu febra, nas infundat, consumat 1000 de servețele pe zi, dar am ramas cu o tuse seacă, urâtă care nu dadea semne să se despartă de mine. Părea că se ține scai. 
         Am făcut investigații, analize si ghici ciupercă ce-am? In urma minunatei răceli a rămas o tuse reziduală, s-a activat o alergie la PRAF. Sunt eu bolnăvicioasa din fire, dar pe asta n-am văzut-o venind. Încerci și tu ca tot omul să faci curat in casă – să ștergi praful, să dai cu mătura. Și ajungi să tușești până îți dai plămânii afară . Ultima dată mi s-a întâmplat o chestie foarte amuzantă. Am inceput să râd de tusea pe care o aveam și în același timp și sughițam. Nu credeam ca e posibil, dar e normal să mi se întâmple fix mie .
         Și ca să vă spun care-i de fapt ironia situatiei. Aș vrea să ghiciți domeniul in care lucrez. Aveți trei încercări.  Ca să vă dau un indiciu: este vorba de un loc in care predomină buldozerele, macaralele și praful. Probabil că ați ghicit deja. Lucrez într-un șantier în care se lucrează de zor. Și cică ar trebui sa am grijă la praf . Recomandarea medicului. Sigur :)). 

logo_marketonline_mic
         Doar de-aș avea un aspirator suficient de performant precum Rohnson Aquatech R144 incat sa aspir tot praful din șantier :)).
         Am citit despre el in cadrul unui Magazin online aspiratoare . În situația dată, unul din acele aspiratoare profesionale ar fi foarte bun la casa și la șantierul omului.
Aspiratorul Rohnson AquaTech R144 este cel care mi-a atras atentia. Inglobeaza o tehnologie inovatoare de filtrare prin apa si este ideal pentru persoanele sensibile care sufera de alergii ( pick me, pick me) si astm. Cu ajutorul filtrarii prin apa se evita imprastierea prafului in aer, iar in timpul golirii recipientului, utilizatorul nu inhaleaza particulele daunatoare. Igienic si perfect. 

* Aceasta postare a fost scrisa pentru competitia Spring SuperBlog 2016. *

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *