New in beauty – Ser pentru stimularea cresterii genelor Bonilash

Nu intotdeauna reusim sa ne punem in evidenta privirea asa cum am vrea. Niste ochi bine definiti iti pun in evidenta ochii si iti lumineaza fata.


Contactul vizual, privirea increzatoare sunt armele tale, iar serul Bonilash te poate ajuta sa obtii intotdeauna ceea ce-ti doresti. 

cutie2


Serul pentru gene Bonilash are la baza substanta activa bimatoprost. Acesta este un stilmulent eficient pentru cresterea genelor. Are un efect pozitiv asupra lungimii si grosimii genei, a cresterii numarului de gene, a fortificarii si a sanatatii lor, precum si asupra intensitatii culorii naturale a genelor.

Ingredientele atent selectate ale serului intaresc fibra si radacina firului si
amplifica sinteza keratinocitelor din radacina acestuia, ajutand la imbunatatirea aspectului
 si a starii genelor, la accelerarea cresterii si indesirii lor si la ingrosarea structurii firelor.

Tindem sa apelam din ce in ce mai des la genele false atunci cand vine vorba de ocazii speciale. Si acest lucru nu este neaparat unul bun. Expertii avertizeaza si faptul ca genele false pot fi un adevarat pericol mai ales pentru femeile mature pentru ca organismul lor nu mai permite o rejuvenare completa a genelor si acestea risca sa piarda definitiv genele afectate. Gene smulse odata cu genele false, gene rare si chiar goluri pentru cateva clipe cu gene false, cand poti sa te bucuri de gene naturale, mai lungi, folosind Bonilash, un tratament testat oftalmologic si dermatologic, care sustine sanatatea si vitalitatea genelor tale. Acum poti alege sa ai gene lungi si frumoase tot timpul!


 Produsul se aplica foarte usor, pe pleoapele curate si uscate, de-a lungul liniei genelor superioare, tinand pleoapa inchisa. Conform raspunsurilor primite, produsul a oferit, in general, un confort de utilizare, experienta fiind catalogata chiar una foarte placuta.Efectele sunt vizibile dupa 12 saptamani de la utilizare, iar genele vor fi cu 25 % mai lungi.

BONILASH este un ser pentru gene care ajuta la:
12512325_1562437460738969_120936730384761133_n
  • Stimularea cresterii si alungirii firului ;
  • Indesirea si ingrosarea firului ;
  • Prevenirea caderii excesive a firelor ;
  • Hranirea, hidratarea si regenerarea fibrei firului ;
  • Intensificarea culorii naturale a genelor ;
  • Regenerarea si fortificarea genelor .


Pretul recomandat este de 99.99 lei. Il puteti gasi in farmacii sau in magazinele online.


You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *