New in – Skincode Essentials Crema Regeneranta De Noapte


Eu imi aleg produsele de skincare si imi schimb rutina de ingrijire a tenului meu in functie de starea tenului meu si in functie de sezon. Asa cum am scris in cadrul postarilor  Cum sa maschezi simptomele racelii si Rutina de ingrijire a tenului cand esti racit, este foarte important sa vii in intampinarea nevoilor tenului tau. Tenul meu este capricios. Pe timpul anotimpului rece este uscat, iar in timpul verii este usor mixt. Daca nu as adapta rutina in functie de el, nu as obtine rezultatele potrivite si scontate.

Astazi vreau sa va vorbesc despre noua Crema regeneranta de noapte din gama Essentials de la Skincode .

 Rutina mea de ingrijire a tenului a fost completata cu noutatea Skincode – Romania – Skincode Essentials Crema Regeneranta De Noapte de 50ml .
                                      

Regenereaza-ti tenul in timpul noptii, pentru a-i proteja ADN-ul in timpul zilei!
O crema cu textura bogata si catifelata, realizata pentru a actiona pe timpul noptii, atunci când pielea se regenereaza, ajutând la minimizarea ridurilor si la imbunatatirea elasticitatii pielii.

Contine CM-Glucan, pentru a stimula procesul de regenerare celulara si ingredientul exclusiv, Peptida BioNymph, cu actiune demonstrata de imbunatatire a sintezei de colagen si activare a repararii pielii la nivel ADN. Este un antioxidant puternic care ajuta la protejarea pielii si la neutralizarea radicalilor liberi absorbiti in timpul zilei. Dimineata, pielea ramane mai supla, mai ferma si mai hidratata.
100% fara conservanti; 100% fara parfum; 100% fara alergeni;


Produsele Skincode – Romania sunt disponibile in Farmaciile Help Net si pe www.farmaciaonline.ro .Pretul este de 147.30 RON.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *