Rețeta perfect de imperfectă a creditului


     În zilele noastre dacă nu ai credit….nu ai parte. Și să vă spun și de ce. Indiferent de mediu, online sau offline, creditul este o necesitate. Și punctul comun al creditul moralul și creditul financiar este încrederea. Care de cele mai multe ori este câștigată cu greu .

     Ambele sunt condiționate. Cel online de dedicarea de care dai dovadă și cel financiar de ce ai obținut până la momentul x cu multă trudă, dar și ce vei obține în viitor.
      Ca în orice domeniu există în ambele cazuri suișuri și coborâșuri fie determinate direct sau indirect. Nu mai este ca înainte. Nici un job nu este bătut în cuie și cu atât mai puțin timpul alocat unui blog. 
       În mediul online nu poți obține credit rapid , dar în mediul offline poți. Cu ajutorul experților financiari AVBS Credit poți obține credite diverse, ei oferind cele mai bune soluții de creditare. Au ca parteneri de nădejde instituții bancare și non-bancare importante din România.
AVBS CREDIT    Credite AVBS Credit
       Întâlnim rar oameni care nu au un credit la bancă. Poate chiar tu realizezi că ai nevoie de un credit de nevoi personale sau poate vei apela la prima casă
     În mediul online, am blogul meu, “sunt pionier” . Am aproape 26 de ani și dețin un blog din anul 2009.  Anterior eram moderator pe un site de socializare si din joacă scrisesem acolo niște gânduri. Ușor comunitatea m-a susținut și am luat decizia creării acestui blog. Pierderea tatălui meu și firea mea introvertită au fost și ele pietre de temelie. 

      Acum, la sfârșit de Spring Superblog 2016 am realizat de fapt cât de mult înseamnă blogurile mele pentru mine și am conștientizat toate micile sacrificii pe care le fac și le-am făcut de-a lungul timpului pentru a evolua și eu odată cu ele. De-a lungul timpului am învățat niște lucruri importante cu ajutorul cărora am căpătat credit moral și vreau să le împărtășesc :

1. Trebuie să fii constant. Dacă scrii din an în Paște există posibilitatea să uite lumea că exiști. 
2. SEO, SEO, SEO. Un acronim ce nu-mi era complet străin până de curând, dar încă nu ne “cunoșteam prea bine” . Dacă vrei ca boss-ul google să te indexeze trebuie să ții cont de câteva aspecte. 
3. Totul are un cost. Ore pierdute, bani, fire albe. Dacă vrei să evoluezi trebuie să investești. Cel puțin într-un domeniu. 
4. Este foarte important să îți pregătești un plan de bătaie. Setează-ți obiective și fă demersuri pentru obținerea lor. Motivația e cheia succesului!
5. Răbdare de fier! Postările la care tu muncești 3 zile și de care ești mândru poate mai puțin apreciată decât un comunicat de presă. Nimeni nu s-a născut învățat și este important să urmărim și tendințele din domeniul în care scriem.
7. Alege-ți cu atenție colaboratorii și partenerii. Într-un fel sau altul vor face parte din cartea ta de vizită ca blogger. Alege să te asociezi cu branduri sau bloggeri cu care empatizezi și a căror idei/principii le susții. Poți asculta emisiunile Radio Lynx , poți urmări toate blogurile interesante sau îți poți verifica statusul în cadrul Zelist .
parteneri
8. Scrie cu plăcere și nu din obligație, altfel vei vedea consecințele rapid.
9. Câteodată o gură de aer proaspăt este tot ce ai nevoie. Așa a fost pentru mine Superblog.
10. Nu este o rușine să cercetezi. Eu am urmărit cu interes evoluția câștigătorilor edițiilor trecute, bloggeri parteneri actuali : mnealui.info , Natural, ca aloe vera , Tulips & Sparkles.
11. Găsiți acel ceva care să vă diferențieze de restul bloggerilor. 

12. Fii sincer cu cititorii tăi. 
13. Fii interactiv! Adresează întrebări cititorilor tăi și așa, în timp, îți vei crea o comunitate.
14. Răspunde comentariilor. Pune-te în locul cititorului care nu primește răspuns .
15. Ține-te de promisiuni! Ca în viață, dacă ai promis ceva, fă tot ce-ți stă în putere să realizezi.

   Atât creditul financiar cât și cel moral sunt unelte cu ajutorul cărora poți reuși să-ți vezi visurile îndeplinite. Cu ajutorul lor investești în viitor. Pentru ambele trebuie să depui eforturi financiare și timpul tău liber se va scurta văzând cu ochii, dar satisfacția ulterioară merită tot efortul.


* Articol scris în cadrul competiției Spring Superblog 2016. *

You may also like

1 Comment

  1. În 15 puncte cred că ai surprins toate esența bloggingului de succes!
    Felicitări și să știi că în toate domeniile există acel „sacrificiu” de care vorbeai la punctul 3. Tu i-ai spus „cost”, eu i-aș spune „sacrificiu”. S
    acrifici ceva pentru a obține altceva!

    Mulțumim pentru articol și mult succes pe viitor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *