#BloggeriteBacau la Selgros – locul unde pasiunea intalneste profesionalismul

bloggerite Bacau

A trecut un an de cand fac parte din comunitatea #BloggeriteBacau si cu fiecare intalnire imi dau seama ca se contureaza frumos prietenii si colaborari.

Si astazi vreau sa va vorbesc despre un eveniment de care inca sunt foarte entuziasmata chiar daca au trecut deja 10 zile.

Este vorba despre invitatia pe care am primit-o de la cei de la Selgros Bacau . O invitatie pe care am onorat-o cu drag.

 Am avut parte si de o premiera- am fost printre primele bloggerite care au putut face poze in cadrul magazinului . Eu fac des cumparaturile la Selgros si m-am bucurat sa vad de fapt toata munca titanica dusa in spatele “camerelor” cum ar veni si toata pasinea pe care am citit-o in ochii tuturor.
Deschiderea lor si transparenta mi-a dat si mai multa incredere in produsele lor.

A photo posted by JustAnAngel.net (@alinajustanangel) on

A photo posted by JustAnAngel.net (@alinajustanangel) on

Dupa primirea calduroasa, am purces spre mica fabricuta proprie de preruclare a carnii din cadrul Selgros Bacau. Stim cu totii preconceptiile pe care le avem cu privire la carnea comercializata in supermarketuri. Dar odata cu aceasta vizita am pus punct acestor preconceptii.

Am fost poftite catre locul in care urma sa ne echipam corespunzator pentru vizita. Am imbracat echipamentul de unica folosinta si am inceput “excursia”. Zic excursie pentru ca m-am simtit ca la muzeu. Ni s-a explicat fiecare pas in parte – de la primirea materiei prime pana la ambalarea si scoaterea la raft a produselor.

Am fost incantata sa aflu chiar si retetele produselor- retete urmate cu strictete si fara alte “adaosuri”.
Am avut placerea de a gusta din carnatii proaspat scosi din cuptor si pot sa spun ca m-au castigat. Si spune asta un om care nu consuma des carne.

Si acum este momentul sa va spun un secret. Aceasta fabrica de prelucrare a carnii poate fi vizitata de orice client solicita acest lucru. Un lucru care mie mi se pare minunat si consider ca este un lucru demn de facut cu familia voastra.

Ulterior ne-am indreptat pasii spre raionul cu peste unde am admirat pestii din bazine si crabii vii, dar si variantele de peste gata de gatit.

La raionul legume fructe am gasit niste lucruri speciale: fructul arborelui de cacao, banane rosii, coral marin, rambutan, flori comestibile si microgreens. Si le-am incercat pe toate. Mi-a ramas gandul la coral, o mica plantuta pe care o poti adauga in salate ca substitut pentru sare. Cool, huh?

La raionul delicatese am facut “cunostinta” cu noul sortiment de branza Burrata care e de vis. A fost raionul la care s-a poposit ceva timp special pentru aceasta vedeta. E o branza fina care ti se topeste in gura.

Am aflat si despre un nou sortiment de vin Patrician la care trec 10 ani pana la produsul finit. Si cand te gandesti ca pretul oscileaza in jurul valorii de 30 de lei doar…
Si la sfarsit, am fost invitate la masa de cei de la Selgros Bacau. Ne-au pregatit gustari pentru toate gusturile si am avut ocazia sa impartasim impresii despre vizita in magazin.
bloggerite Bacau

Multumim pentru gazduire, profesionalism, transparenta si deschidere, Selgros Bacau!

#bloggeritebacau #bloggeritebacau6 #SelgrosBacau #pasionatedeblogging #profesionalism #pasiune

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *