Ingredientele naturale au farmec

Frumusețea este și va fi întotdeauna în ochii privitorului. Frumusețea este subiectivă. Frumusețea este fizică sau sufletească. Pe cea sufletească o cultivi de-a lungul timpului, pe cea fizică o ai de la naștere și trebuie să ai mare grijă de ea. Cum faci acest lucru? Prin multă dragoste de sine și îngrijire.

Frumusețea fizică trebuie să fie menținută cu ajutorul îngrijirii constante. În acest fel, ea va fi alterată într-un procent mult mai mic de-a lungul timpului. Frumusețea fizică a unei persoane este o combinație inedită dintre simetria trăsăturilor și armonia lor și îngrijirea constantă a corpului, părului și tenului.

Lipsa unei îngrijiri constante își pune amprenta asupra structurii și elasticității tenului. Chiar și trăirile sufletești au un aport în deteriorarea trăsăturilor feței, de aceea ne putem da foarte ușor seama de suferința unei persoane.

Învățăm din copilărie importanța îngrijirii propriei persoane. Prin ea transmitem iubire de sine și respect față de noi și față de cei din jurul nostru. Prima impresie resprezintă baza oricărei relații pe care o formăm de-a lungul vieții noastre, așadar, îngrijirea are un rol decisiv. Un par sănătos și îngrijit, o manichiură finuță, o piele care radiază de sănătate, toate acestea sunt cărți de vizită ale noastre.

O zi proastă își spune cuvântul întotdeauna și te face să pari trist, îngândurat și chiar obosit. O zi frumoasă te arată radioasă și fericită. În secolul vitezei, aproape toate procesele sunt efectuate într-un ritm alert. Timpul este prețios și, de multe ori, neglijăm anumite aspecte din viața noastră. Exact așa, o îngrijire corespunzătoare te pune în evidență, iar lipsa unei rutine de îngrijire te va afecta pe termen lung.

Pielea este cel mai mare organ al nostru, o piele frumoasă are nevoie de o îngrijire corespunzătoare. Pielea de pe față este puțin mai sensibilă decât cea de pe corp și poate fi îngrijită corespunzător tipului de ten și vârstei. Podoaba capilară te poate scoate din anonimat dacă este sănătoasă și cu un aspect plăcut.

De-a lungul unei vieți ingerăm suficiente substanțe chimice și cancerigene din mediul exterior sau prin intermediul produselor pe care le aplicăm pe corp. De multe ori suntem superficiali și alegem produsele de îngrijire pe baza ambalajului și nu ne informăm cu privire la efectele lor, la beneficii sau la ingrediente. Ne atrage ambalajul frumos colorat și scrisul deosebit și cedăm și îl cumpărăm. Nimic mai greșit.

O îngrijire inexistentă este de neiertat, însă o îngrijire necorespunzătoare este datorată lipsei de informare. Lipsa de informare poate face mult rău în acest domeniu. De exemplu, o rutină de îngrijire formată din produse ale căror rol nu îl cunoști sau chiar o rutină cu produse care nu sunt corespunzătoare tipului tău de ten îți vor afecta tenul pe termen lung.

Primul lucru pe care îl fac atunci când am în mână un produs de îngrijire  este să citesc lista de ingrediente. Este foarte important ca primele din lista de ingrediente să fie ingrediente pe care să știu să le citesc și să le identific. Ingredientele de la începutul listei sunt cele care se regăsesc în formula produsului într-un procent mult mai mare decât cele de la finalul ei. O rutina de îngrijire bazată pe produse foarte bine formulate este foarte importantă la fel ca urmarea unei etapizări corecte a ei. Prezența unor ingrediente naturale în produsele pe care le folosesc pentru îngrijire este foarte importantă pentru mine.  Noi, femeile, am avut oportunitatea grozavă de a ne bucura de ingrediente naturale dintotdeauna.

Ingredientele naturale din formulă nu determină în mod automat un preț mult mai mare al produsului în cauză. Prezența ingredientele naturale în componența unui produs determină însă, în mod automat, o calitate crescută a produsului. Reflectă în același timp gradul de efort pe care l-a depus brandul al căror produse le cumperi și grija pe care o are acesta pentru clienții săi. Niște produse pline de compuși chimici, în timp, vor duce la probleme grave. Eficiența ingredientelor naturale a fost demonstrată încă de pe vremea Cleopatrei și este un fapt pe care ne putem baza în alegerea unei rutini corecte și curate.

M-am bucurat nespus în momentul în care cei de la Farmec, o marcă de încredere pentru mine au lansat o linie de produse care au la baza lor ingrediente naturale. Noua gama Farmec are formule ușoare, lipsite de parabeni și este însoțită de parfumuri hipoalergenice. Ingredientele naturale determină o eficiență a produselor și o absorbție rapidă a produselor. Pielea noastră absoarbe mult mai repede produse care sunt naturale și nu sunt procesate, ele fiind compatibile cu pielea.

Fiecare ingredient natural are rolul său bine stabilit și mereu țin cont de acest aspect. Uleiul de argan, numit și “lichidul de aur” are proprietăți hidratante și, în același timp, protejează pielea. O rutină a îngrijirii feței bazată pe produse ce conțin ulei de argan va ajuta la păstrarea hidratării tenului, la protejarea lui și la hidratarea extra a acestuia. Este foarte important să nu uiți niciodată de etapa demachierii. Este foarte importantă și, chiar și atunci când ești obosit, poți să apelezi cu încredere la servetele demachiante cu argan , o opțiune facilă și la îndemână.

 

 

 

Apa micelară cu extract de orhidee poate fi o opțiune mai ușoară a demachiantului cu argan. Extractul de orhidee reușește să stimuleze capacitatea celulelor de a păstra apa un timp îndelungat, obținându-se astfel o piele hidratată și restabilindu-se echilibrul natural al pielii.

Ingredientele naturale sunt mult mai ușor de tolerat de organism și sunt absorbite mult mai ușor de acesta, neafectând procesele naturale ale celulelor organismului nostru.

Este foarte important să alegem calitatea înainte de toate și să punem în balanță ce contează mai mult: o “pânză frumoasă” pe care să pictăm toată viața noastră sau o cremă cu un ambalaj mai ochios, un ten frumos și care să ne păstreze prospețimea de-a lungul timpului sau o cremă plină de chimicale și la un preț mai mic?

 

 

Articolul a fost scris în cadrul competiției Spring Superblog 2017.

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *