De-ai fi tu…condeiul ce mă scrie

Sunt o sumă de lucruri, dar pe oameni îi doare în cot de mine. Nu am o talie de viespe și nici nu mă încadrez într-un tipar, am ieșit din unul. Am un aspect ușor vintage, nicidecum comercial. Am multe componente și toate îndeplinesc un rol. Am scut de protecție drept zid împotriva dușmanilor, dar nu sunt o broască țestoasă. În interior sunt albă,mă poți număra și am mai multe inimi.

Te pot ajuta să evadezi, dar totodată te pot ține prizonier. Îți pot fi colac de salvare și bilet de internare. A etira pe mine mă doar dacă mă “citești” din priviri mai încet. Nu trebuie să fii unul din acei clovni pentru a mă putea înțelege, dar trebuie să fii a naibii de ușor de amuza(n)t. Sunt departe de a fi perfectă și mă poți măsura cu un chenar, atât pe lungime, cât și pe lățime. Să mă descoperi e floare la ureche, dar trebuie profunzime pentru a nu te uita ca la mașini străine.

Înălțimea îmi variază ușor, dar nu în funcție de tocuri. Îmi poți adăuga la mijloc un nasture, dar trebuie a fi însoțit de un elastic pentru a mă încinge. Poți folosi chiar și o eșarfă, dar hai să nu refacem filmul 50 shades of grey. Mă găsești doar în format fizic și sunt atrăgătoare. Nu îmi place să fiu mușcată decât dacă sunt senzorială și așa te ajut să te dezvolți. Pot fi tot universul tău și îți pot influența starea de spirit. Povestea mea poate fi cu happy ending sau nu. Vei afla doar dacă mă parcurgi. Pentru a-mi modifica unele caracteristici și “a schimba capitolul” la care mă aflu, trebuie să folosești buricul degetului foarte puțin umezit pentru a nu lăsa amprente pe mine. Îți pot arăta cum să faci pască și drob, dar nu le poți mânca niciodata de pe mine. M-ai umple de ulei, nu e frumos. Nu am fetishuri din astea.

Mă poți da în leagăn, la tine pe brațe, dar să ai grijă să nu mă scapi și să nu zbor. Sunt mai ușoară decât majoritatea persoanelor de genul feminin, dar spre deosebire de ele, eu sunt foarte ușor de cucerit- depinde cât reziști (treaz). Dacă dansul acesta dintre noi începe subseară, să ai aproape 2 scobitori pentru a le pune la ochi dacă vrei să mă termini.

Scutul exterior îmi este amprentat de trecerea timpului, dar odată ce treci de el vei descoperi tot universul în care te poți regăsi. Scutul îmi este dublu de cele mai multe ori pentru protecție suplimentară și cu siguranță trebuie să știi să te comporți cu mine. Ar fi bine să nu mă maltratezi. Nu îmi place să fiu “șifonată” și nu ar trebui să îți permiți să îmi lași urme fizice dacă nu îți sunt pe plac. Am un miros specific încă de când am ajuns pe lume.

M-am gândit să devin mare vedetă, dar mă exprim coerent doar în scris. Nu știu să cânt și să vorbesc pentru că nu am gură. De comunicat știu să comunic, dar doar în scris. De cele mai multe ori e monolog, pentru că nimeni nu-mi răspunde. Vreau să mă promovez. Sunt la început și am nevoie de ajutor. Drept partener media voi avea nevoie de Comunicate de presă, să audă țara-n lung și-n lat de mine, să vuiască blogosfera despre mine încă dinainte de lansare. Un blogger partener de seamă cu al ei blog partenerAdriana Tîrnoveanu, mă va încâlci și mă va descâlci sub o altă formă, cu o interpretare nouă așa cum numai ea știe- cu creativitatea drept asul din mânecă și prospețimea cuvintelor drept fundamentul promovării. Cum altfel să mă reinventez decât cu ajutorul ei, sexul slab. Mă va prezenta exact așa cum sunt, îmi va scoate în evidență calitățile, dar îmi va puncta și defectele cu gândirea ei out of the box.

Dar, până atunci, hai să facem cunoștință. Mă numesc “A book for life”. Sunt un produs al firmei cu același nume. Sunt o carte autobiografică, un jurnal care are capacitatea de încondeiere. Cu fiecare clipă ce trece, povestea se scrie singură, fiecare moment este atent documentat și relatat ca atare.

Mă găsești în orice librărie, la nivelul ochilor tăi, așezată strategic. Am coperta de piele, o piele cu mici imperfecțiuni. Am calități și defecte, dar împreună cu ele formez un tot unitar. Poți oferi pentru mine cât crezi că merit, dar condiția supremă este să îmi demonstrezi iubirea ta nemărginită pentru citit. Astfel mă poți obține. Pot fi cartea ta, pot fi cartea lui. Mă iubești sau mă urăști. Nu există cale de mijloc .

 

Acest articol a fost scris în cadrul competiției Spring Superblog 2017. 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *