Hostingul – casa blogului tau

 

Detin inca un blog, de beauty. Blogurie.com s-a “nascut” precum o extensie a primului. Sa zicem ca este o alta incapere a aceleiasi case. Aici am libertatea de a scrie despre lucrurile care ma pasioneaza, evenimentele care ma marcheaza, lucrurile care ma enerveaza si nu numai. Azi, in aceasta postare, vreau sa declar oficial ca vreau sa ma tin de treaba. Pentru a face asta, am nevoie de gazduire web de performanta. Este foarte important ca blogul ca fie functionat, sa nu pice, sa se incarce rapid.

Atunci cand iti alegi o casa, o alegi intr-o zona buna, te uiti sa intruneasca anumite conditii: sa aiba o fundatie strasnica si o structura buna. Nu alegi orice casa, ci prospectezi piata. Iti alegi cel mai convenabil pret, cea mai buna oferta pentru tine. Ceri sfaturi, recomandari de la prieteni, familie si cunoscuti.

Imi acest fel imi doresc sa procedez si in cazul hostingului. Initial nu am luat toate acestea in calcul, insa acum o voi face. Imi doresc sa aleg un hosting  la un pret care sa corespunda nevoilor mele. Un hosting foarte bine cotat in blogosfera. Dupa ce alegi casa, este important sa iti alegi si specialisti pe masura. Iti doresti ca munca sa fie una calitativa, la nivelul asteptarilor tale. Nu iti doresti o munca de mantuiala, facuta pe bani multi.

Gazduire Enterprise este solutia mea. Pretul pentru hosting web incepe de la 9 lei. Au variante de pachete pentru toate buzunarele. Este foarte bine vazut in blogosfera. Am auzit numai de bine. Mi-au fost laudati de nenumarate ori pentru solutiile ingenioase, pentru profesionalismul si rapiditatea lor. Ma incanta si faptul ca ofera transferul gratuit. Este un mare plus din punctul meu de vedere. Nu mai este nevoie sa ma stresez cu lucrurile tehnice. Stiu ca lucrurile vor fi foarte bine facute si nu va exista nici o problema.

Aici ai numeroase beneficii:

  • gazduire web profesionala cu certificate SSL
  • cPanel
  • Softaculous
  • backup extern zilnic cu retentie 21 de zile
  • transfer gratuit
  • Cadou 2 CPU cores pachetelor achitate pe 1 an

La ele pot adauga, un ajutor specializat de cea mai buna calitate, cu o rapiditate de invidiat si cu munca targetata catre blogger. Stiu ca ma pot baza pe un ajutor specializat competent, care stie sa ofere solutii potrivite fiecarei situatii in parte. Am facut cea mai buna alegere. Astfel, nu va trebui sa imi faci nici o grija pentru partea tehnica a blogului, ci ma voi putea focusa pe scrisul creativ.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *