Dorintele se implinesc

Tehnologia evolueaza cu viteza luminii. Si stii acel moment frustrant in care telefonul tau deja are varsta onorabila de 2 ani si incepe sa dea rateuri? Daca da, imi pare rau pentru tine asa cum mi-a parut si pentru mine. Suntem pusi foarte des in situatia de a ne schimba telefonul pentru ca pentru celalalt vechi nu se mai fac update-uri de software. Un telefon ce are deja peste 2 ani va ceda, se va suprasolicita si va cere sa fie schimbat. Va functiona sacadat, din ce in ce mai greu.

In cazul in care telefonul mi s-ar defecta, as fi pusa in situatia de a imi face credit. Costul unui telefon care sa faca fata tumultului de solicitari are o valoare mai mare decat dublul unui salariu minim pe economie. Salariul nu imi va permite sa investesc dintr-odata atat de multi bani. Altfel, voi fi constransa sa apelez la ajutor specializat. Voi realiza ca vreau credit si ca am nevoie de unul. Jobul meu este in online. Pentru a putea avea bani la sfarsitul lunii, trebuie sa dispun de tehnologia necesara de a fi conectata mereu. Nevoia acerba de a fi conectata mereu la online si la tot ceea ce se petrece pe retelele de socializare este un fapt real care-mi defineste fiecare zi.

Telefoanele “destepte” sunt din ce in ce mai deosebite si necesita din ce in ce mai multi bani. Bani pentru achizitionarea unui telefon performant si, de multe ori, bani si pentru “intretinere”. Dar nu intotdeauna dispunem de ei.┬áPentru a putea amortiza cumva investitia si pentru a evita sa stric noul telefon, va trebui sa investesc intr-o carcasa shock proof si o folie de sticla rezistenta la socuri. Nu de putine ori am intalnit persoane ale caror telefoane s-au facut zob din cauza faptului ca au considerat ca o carcasa originala si care sa protejeze cu adevarat telefonul este un moft. Dar pana la urma, este vorba de banii munciti de tine, de munca ta si trebuie sa eviti pe cat posibil costuri in plus.

In cazul deteriorarii laptopului, s-ar intampla exact acelasi lucru. La fel, in cazul camerei foto DSRL. Sunt investitii mari care necesita niste sacrificii la nivel financiar pe care trebuie sa fii dispus sa le faci pentru a evolua pe plan profesional. Si ajung la aceeasi concluzie. Fara un ajutor financiar, nu as putea sa mai fac ceea ce in acest moment fac cu tot dragul.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *