3 motive importante pentru a iti cumpara o camera auto

 

Nu sunt sofer, dar ma pregatesc sa dau de carnet. Pana in acest moment, de pe locul din dreapta a masinii, lumea se vede altfel. Fac naveta si circul aproximativ 700 de km pe saptamana, cateodata au fost si 1000. Din aceasta postura, iti dai seama cat de fragila este de fapt viata ta si ca poti plati oricand cu ea din pricina neatentiei altora. Din acest motiv, este nevoie sa iti iei masurile necesare de precautie. Cel mai important pas este achizitionarea unei camera auto.

Sunt nenumarate motive pentru care ar trebui sa achizitionezi si tu una, insa eu iti voi enumera doar 3:

  • O poti folosi drept camera video pentru peisaje– in ziua de azi, totul se petrece pe repede inainte. Nu reusesti sa te mai bucuri de tot ceea ce te inconjoara, nu te bucuri de lucrurile mici si, in consecinta, nici de peisaje. Daca esti pasionat de fotografie si te atrag peisajele frumoase, dar in acelasi timp, drumul plin de serpentine nu iti permite sa opresti masina pentru a face pozele mult dorite, o camera de bord iti poate veni imediat in ajutor. Cu ajutorul ei, poti revedea traseul si te poti bucura de el in intimitatea propriei tale case.

 

  • Cu ajutorul camerei auto iti poti dovedi nevinovatia. In momentul in care faci un accident, orice manevra pe care ai efectuat-o in timpul mersului, pana la accident, va fi luata la puricat. Camera auto este singurul martor de nadejde. Ea dovedeste exact pasii care te-au dus in acea situatie.  Te poate scapa din niste situatii greu de acceptat. Poate face diferenta intre vinovat si nevinovat sau poate chiar pierderea sau pastrarea carnetului.

  • Eviti tentativele de furt si/sau accidentele inscenate. Tentativele de furt se intalnesc la tot pasul si existenta unei astfel de camera in bord poate descuraja faptuitorul. Legat de accidentele inscenate, acum doi ani, unii batrani aveau o activitate profitabila. Ei se aruncau la propriu in fata masinii tale si se dadeau loviti pentru a te putea stoarce de bani sau poate chiar pentru a te raporta la politie pentru a ti se lua carnetul.

Voi v-ati cumpara o astfel de camera?

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *