Particip iar la Superblog

Buna seara,

Ma numesc Alina si iubesc deadline-urile si ultimaturile. Lucrez si creez cel mai bine sub presiune si asa a fost intotdeauna. Atunci imi pun la contributie atat creativitatea si vine la pachet si putina adrenalina. Imi doresc sa imi largesc aria de subiecte dezvoltate si abordate pe blog si consider ca Superblog ma va ajuta cu acest lucru.

Am urmarit din postura de cititor si sustinator mai multe editii ale competitiei Superblog. Am gasit prin intermediul acestei competitii numerosi bloggeri cu care am rezonat si pe care ii citesc cu drag inca de cand i-am descoperit.

Prin intermediul acestei postari doresc sa anunt ca ma inscriu la Superblog si vreau sa ma numar printre finalisti. Voi da tot ce e mai bun si sper ca fiecare proba sa scoata din mine creativitatea necesara si nu numai. Sunt foarte entuziasmata pentru aceasta noua editie de Superblog si sper sa ma sustineti pe parcursul acestei aventuri.

Va invit si pe voi sa va inscrieti dand click pe acest link. Este foarte important sa cititi regulamentul si maniera in care va puteti inscrie. Va sfatuiesc sa va grabiti, competitia incepe pe data de 1 martie.

 

Succes!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *