Ajutorul vine de la Vindem-ieftin

Visez la casa mea încă din copilărie. Totul a început cu schițele pentru o casă mică din copac și au culminat cu schițele și asezarea camerelor pentru casa mea de atunci”când voi fi mare”. Numărul de camere era bătut în cuie. Nuanța tencuielii decorative o aveam deja în minte. Aveam imaginea fidelă în minte a tipului de ușă ce va fi la intrarea în casă. Am început să lucrez full time de la vârsta de 20 de ani și un procent de 20% din salariu mergea întotdeauna la fondul “Casa mea”. Cu timpul, ușor, ușor, am reușit să strâng toți bănuții necesari pentru ca visul meu să devină realitate.

Am pus pe hârtie tot ce am știut eu că ar trebui pentru început, dar am realizat că în acest domeniu nu sunt as. Și această listă m-a făcut să rememorez o situație de acum un an care nu i-a făcut cinste meșterului care m-a “ajutat”.

Stăteam în chirie. O luni dimineața perfectă urma să înceapă. De îndată ce părăsesc culcușul (patul), un clipocit începe să-mi dea de gândit. Pic, pic. Sper să fie doar pisica ce bea agale apa. Dar, în mod firesc, nu este așa. Ajung în dreptul ușii de la sufragerie și calc într-o bălticică de apă. Apă ce nu ar trebui să fie acolo. Îl injur pe Ginger, motanul, și îmi urmez cursul firesc. Deschid ușa și în fața mea are loc o scenă desprinsă dintr-un film de groază cu tentă apocaliptică. Din țeava caloriferului tâșnea apă fierbinte peste tot. Apa era deja la nivelul pragurilor, gata, gata să le treacă. Pisica stătea cocoțată pe fotoliu și urmărea șocată apa ce curgea și se “înmulțea”. El era vinovat pentru apa în care călcase mai devreme. A pus lăbuța în apă, a dat să se întoarcă, a lăsat o dâră în urma sa și până la urmă tot a vrut să ajungă în locul lui preferat: fotoliul. 

Ce face în această situație o domniță la ananghie fără soț, iubit aproape? Il ia pe domnul Google la întrebări până reușește să dea de un instalator. Găsit instalator. Sunat. Venit. Rezolvat țeava. Strâns apa din cameră. 

Rezultatul firesc? S-a umflat parchetul! Stai în chirie. E vina ta, plătești! Relativ vina ta că doar nu ai spart tu țeava. De nouă ce era s-a spart. Dar proprietarul te-a pus să plătești și cutia poștală atunci când a fost furată. Nu riști să îți faci nervi. Repeți toți pașii de mai sus. Nenea Google îți găsește un număr de telefon de la un meșter minune ce pune parchet. Zis și făcut. Suni, suni. Răspunde într-un final. E ocupat. Îți cere telefonic toate dimensiunile camerei. Le zici din ochi, doar nu ai ruletă. Odată erai buna la matematică. Ar trebui să conteze, nu? Domnul meșter te invită să îți iei o foaie și un pix. Il asculți. Scrii citeț ce ți se dictează.

Pleci la cumpărături. Cumperi tot. Ajungi mândră acasă. Parchetul e pe gustul tău. Ai ales nuanța cu mâna ta și acum aștepți să vină ziua de mâine pentru a veni domnul să monteze parchetul. Așa cum ți s-a indicat, pui aerotermă în cameră pentru a putea usca mai repede podeaua. 

A doua zi, vine domnul  meșter. Se închină la podea și începe munca. Termină un pachet de parchet, îl cere pe următorul. Îl termină și pe ăla. Îl cere pe al treilea. Ia-l de unde nu-i. Parchetul e pus în jumătate de cameră. Cealaltă jumătate este în starea ei firească: doar cu stratul de izolare fonică. De ce oare? Atunci când estimezi din ochi, există posibilitatea să nu iasă așa cum trebuie lucrurile. 

Am mers la magazin, am cumpărat restul de parchet, am ajuns acasă, a început domnul meșter, printre bombăneli, să îl monteze. Observă în primele 10 minute o discrepanță între nuanțele bucăților de parchet montate inițial și cele care urmează a fi montate. Domnul meșter a mers el la magazin pentru a rezolva problema cu o bucată din cel nou și o bucată din parchetul vechi. La magazin i s-a explicat că bucățile de parchet sunt din loturi diferite. Parchetul deja montat nu a mai putut fi returnat, iar nuanța de parchet din lotul vechi nu se mai producea. 

Concluzia? Am plătit meșterului pentru munca lui cu 30% în plus față de cât era inițial pentru că l-am chemat în două zile diferite și greșeala mea i-a întrerupt cursul firesc al muncii. A trebuit să ii platesc și drumul până la magazin, dus-întors și un comision de 10% din costul parchetului pentru că a binevoit să mă ajute cu problema mea. Timp, bani și nervi consumați degeaba.

Acela a fost momentul în care mi-am promis să nu mai apelez la meșteri și să apelez la profesioniști de acum înainte. Știam că aveam nevoie de ajutor specializat cu lista de materiale pentru structura si fundatie și că îmi doresc să nu mai existe comisioane și costuri ascunse, timp mort și oameni care-și fac treaba pe jumătate. Aveam nevoie de ajutor și pe partea de tamplarie PVC si ulterior, atunci când va veni vremea lor, aveam nevoie de ajutor pentru a face lista de materiale necesare pentru instalatii electriceinstalatiile termice și sanitare.

După toate problemele avute anterior, am început să investighez problema în detaliu și așa i-am descoperit pe cei de la Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro. Dacă nu vedeam cu ochii mei, nu aș fi crezut că există un asemenea concept, un Concept unic. Nenumăratele recenzii video pozitive m-au determinat să le acord o șansă. Pe site există chiar și portofoliu cu lucrările efectuate cu produsele cumpărate de la ei.

 

 


Cu ce se diferențiază ei față de orice alt magazin cu produse de construcții și ce îi recomandă:

  • Nu au stocuri, marfa ajunge direct de la “producator” si nu este marfa uitata prin depozite in conditii precare.
  • Pretul accesibil poate te-ar induce in eroarea de a crede ca materialele sunt slab calitative, insa nu este deloc asa. Faptul ca nu exista cheltuieli asociate precum in alte magazine precum: plata salariati, costuri de depozitare si manipulare, se reflecta in pretul materialelor.
  • Acest concept te ajută să diminuezi atât timpul pierdut prin magazine în căutarea celui mai mic preț, cât și costurile ascunse mascate în costurile de transport. Fiecare furnizor al unui anumit tip de produs de construcții îți va livra produsele contracost. Și în plus, există foarte puține magazine care comercializează mai multe tipuri de materiale de construcții.
  • În acest caz, ai posibilitatea de a cumpăra toate materialele necesare dintr-un singur loc, economisind astfel timp.
  • Casa de Comenzi este revânzător, reușind astfel să aibă alt statut în fața producătorului în comparație cu oricare alt magazin ce cumpără de la el.
  • În funcție de cantitățile necesare pentru executarea lucrărilor, pentru cantități mari de materiale pot exista anumite reduceri datorită faptului că se negociază cu furnizorii.
  • În cazul în care ai nevoie de mai multe informații despre un produs, există serviciul de consiliere gratuită, un lucru folositor, mai ales când este vorba de cantități mari din materiale ce trebuie la sfârșitul lucrării executate să arate uniform.
  • Faptul că își asumă responsabilitatea că vei primi exact produsele comandate, în timpul stabilit și într-o stare impecabilă este un lucru demn de apreciat.
  • Partea de recenzii video oferă o garanție în plus și te ajută să te hotărăști mult mai repede cu privire la siguranța achitării produselor.

Toate aspectele de mai sus sunt aspecte pe care oricine ar trebui să le ia în calcul și să le caute atunci când își alege locul de unde să-și cumpere materialele de construcții pentru propria casă. Un preț accesibil nu înseamna un material slab din punct de vedere calitativ. Înseamnă, în acest caz, o grijă în plus față de client. Prin acest lucru i se demonstrează că el primează și că nu este nevoie să achite adaosuri care se aplică în mod normal atât la distribuitor, cât și la depozituri sau hypermarketuri pentru a beneficia de cele mai bune materiale, la o calitate exepțională. Un om neexperimentat, așa cum sunt eu, poate să aleagă Casa de Comenzi cu garanția și încrederea că vor plăti prețul corect, vor primi materialele în stare ireproșabilă, în timpul convenit și în locul stabilit.

 

 

 

  • Cu acest articol particip la una din probele din cadrul competitiei Spring Superblog 2018. *

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *